vitanov

Mesečeva faza i GMT


SEIKO Spring Drive je bio u proizvodnji 28 godina, ali u samo prvoj godini na tržištu napravio je veliki bum,prepoznatljiv po kvalitetu i dopadljivosti potrošaču i predstavlja jedan od najvažnijih dostignuća u proizvodnji satova zadnjih decenija. 


„Tiha revolucija„ Spring Drive-a je u toku. Za 2006 ,internacionalna Spring Drive kolekcija proširena je sa dva nova kalibra, izražena u tri nova modela, tako da cela kolekcija sadrži devet satova. Ovi noviteti obezbeđuju novu viziju zaokruživanja koncepta dizajna koji karakteriše celu kolekciju i odražava njihovu individualnu privlačnost i čar.

U jos jednom gracioznom izražavanju prirodnog i neprekidnom proticanju vremena, srebrna boja ploče mesečevog oblika na disku plave sedefaste boje stvara dostojanstven i prefinjen sud o ovom elegantnom novom modelu, označavajući neprekidan proces kretanja meseca po nebeskom svodu.

Ne prenosi samo brojčanik magičnu sliku meseca.Mehanizam sam po sebi je izgraviran da upotpuni harmoniju kompletnog dizajna, sa mostom i rotorom oblika napravljenog po uzoru na mesečevu svetlost koja zrači od klizanja zupčanika . Istinita i univerzalna prirda vremena je predstavljena u svakom delu sata.

Ovaj sat je ponuđen u ograničenoj količini od svega 200 komada, sa pojedinačnim serijskim brojem koji je izgraviran na mehanizmu i vidljiv je kroz safirni providni poklopac.