vitanov

Seiko i Novak Đoković obnovili saradnju


 Otkako je Novak ukazao poverenje nama početkom 2014. godine, njegova dostignuća su bila više nego izvanredna; osvojio je ništa manje nego 25 turnira, uključujući šest Grend slemova, i bio svetski broj jedan 28 vezanih meseci. Naravno, mi ne uzimamo zasluge za taj uspeh, ali smo ponosni što smo omogućili da stiže na vreme dok je putovao svetom postižući te neverovatne rezultate. Gde god da je išao u potrazi sa teniskom slavom, njegov Astron GPS Solar sat je bio prilagođen lokalnom vremenu jednim pritiskom na dugme povezujući se sa GPS satelitima, koristeći samo svetlosnu energiju.

Drago nam je što možemo da objavimo da je Novak obnovio svoje poverenje u Seiko na još četiri godine i da ćemo biti njegov partner za vreme do kraja 2020. godine. Kao deo ovog novog dogovora, Seiko i Novak će raditi zajedno na dizajniranju satova koji će mu trebati u svakom aspektu njegovog života: Astron za putovanja, Premier za specijalne prilike i Prospex za sportske aktivnosti napolju.

Od samog početka, mi podržavamo Novakovu dobrotvornu fondaciju i nastavićemo da to radimo. Njegovo pasionirano zalaganje za decu u Srbiji i širom sveta je za primer i drago nam je što možemo da podržimo rad Fondacije Novak Đoković materijalnim sredstvima i promocijom.

Prilikom potpisivanja novog ugovora, Novak Đoković je izjavio: „Oduševljen sam što produžavam saradnju sa Seikom na još četiri godine. Prve tri godine su bile fenomenalne i veoma sam ponosan što sam deo Seiko porodice. Zaista se radujem onome što očekuje sve nas u ovoj divnoj saradnji“.
Shinji Hattori, predsednik i direktor Seiko korporacije, prokomentarisao je: „Bilo je velika privilegija i zadovoljstvo raditi sa Novakom u prethodne tri godine i oduševljeni smo što nastavljamo da ga podržavamo u narednoj fazi njegove izvanredne karijere“.

Seiko je veoma zahvalan Novaku za poverenje i veru koje je pružio našoj kompaniji i našim satovima i radujemo se uzbudljivim trenucima koji slede. Želimo Novaku svaki uspeh u naredne četiri godine, na terenu i van njega.