vitanov

Seiko Astron GPS Solar World-Time. Ograničena serija Novak Đoković.


 Astron GPS Solar. Savršen sat za najboljeg igrača na svetu.

Od početka 2014. godine, kada je izabrao Seiko kao svog partnera za satove, Novak Đoković je putovao svetom jureći najveću tenisku slavu, i kakvo je to putovanje bilo! Danas, Novak Đoković je ne samo najbolji teniser sveta, već je pobedom na Rolan Garosu u junu ove godine postao jedan od samo osam igrača u istoriji koji je osvojio Grend slem karijere. Tokom ovog perioda, Novak je osvojio zadivljujućih 25 titula u 10 zemalja na 4 kontinenta.
Kroz ovaj naporan raspored Novaka je pratio njegov Seiko Astron GPS Solar sat. Međunarodna putovanja nisu nikad laka, ali sa Astron GPS Solar satom, Novak može da se prilagodi svakoj novoj vremenskoj zoni samo jednim pritiskom na dugme. Koristeći samo energiju svetlosti, Astron GPS Solar se povezuje na GPS mrežu i, jednim pritiskom na dugme, automatski prilagođava svakoj vremenskoj zoni na Zemlji, prikazujući vreme sa preciznošću od jedne sekunde na svakih 100.000 godina.

Novi Astron GPS Solar World-Time. Manje je više.

Sada, Novak ima novi Astron GPS Solar sat koji sadrži kalibar 8X22, značajan napredak u Seikovoj GPS Solar tehnologiji. Kućište je tanje nego kod bilo kog drugog GPS Solar sata, tanje čak nego i kod svih ostalih Astron modela (dubina je svega 12.4mm, u poređenju sa 13.3mm kod ostalih 8X serija). Brojčanik je jednostavan, sa svim indikatorima u jednom manjem podbrojčaniku, što daje satu nerazmetljiv izgled i savršenu čitljivost. Astron GPS Solar World-Time nudi sve osnovno i ništa više. Zaista, manje je više.

Ograničena serija Novak Đoković. Najbolje od Astrona za najboljeg igrača na svetu.                                     Na poledjini sata Novakov potpis i jedinstven serijski broj

Nova Ograničena serija Novak Đoković ima jedinstven dizajn koji odražava Novakov ukus, kao i jedinstvenost novog Astron kalibra. Brojčanik je od crnog sedefa, koji, u kombinaciji sa crnom narukvicom od krokodilske kože i kućištem boje ružičastog zlata, daje satu moćan, a opet prefinjen izgled, kombinujući eleganciju i sport.
Svaki sat iz ove ograničene serije ima Novakov potpis na poklopcu kućišta i praćen je karticom sa ličnom porukom od Novaka. Svaki sat ima svoj serijski broj i daje se u specijalnoj kutiji. Biće napravljeno svega 3.500 satova. Serija će biti puštena u Novembru i predstavljena u Seiko radnjama i drugim vodećim Seiko maloprodajnim outlet radnjama širom sveta.

Seiko Astron GPS Solar World-Time Novak Đoković ogranicena serija, SSE105

Kalibar: 8X22, GPS Solar World-Time
GPS-kontroliše vreme i podešavanje vremenskih zona
Kalendar  do 2100 godine
Prijem signala
Svetsko vreme funkcija (40 vremenskih zona)
Letnje računanje vremena funkcija
Usteda energije
Tačnost: +/- 15 sekundi mesečno (bez prijema vremenskog signala i na temperaturama između 5 ° C i 35 ° C)

Tehnicki podaci:
Titaniumsko kuciste sa roze pozlatom
Keramicki okvir
Safir kristalno staklo sa super-jasnim premazom
Otpornost na vodu: 10 bara
Magnetni otpor: 4,800 A / m
Prečnik: 44.8mm, Debljina: 12.4mm
krokodil kaiš
Trostruka kopča sa pritiskom dugmeta otvaranje
Približno preporučena maloprodajna cena u Evropi: 2,000 Eur
Ogranicena serija od 3.500 primeraka