vitanov

Prospeks doseže nebeske visine Radio Sync Solar World Time hronografom


Preciznost i pouzdanost
Preciznost i pouzdanost. Ovi kvaliteti su, pre svih, ono što piloti očekuju od satova koje nose sa sobom u nebo. Novi Prospex Radio Sync Solar World Time Chronograph nudi preciznost od jedne sekunde na svakih 100.000 godina i pouzdanost kalibra na solarnu energiju kome nikada nije potrebna zamena baterije. Novi standard u satovima za pilote je postavljen.

Novi Radio Wave kalibar
Tri nova modela iz ove kolekcije imaju novi, jači kalibar radio-talasa koji može da prima signale tačnog vremena na mnogo širem geografskom prostoru nego ikada ranije, obezbeđujući znatno poboljšanu pokrivenost u Evropi i Kini, kao i u SAD i Japanu. Kada uslovi dozvoljavaju, vreme se sinhronizuje automatski, do tri puta dnevno, prema signalima atomskih satova emitovanih u Japanu, SAD, Kini i Nemačkoj, a, naravno, ova podešavanja se mogu obaviti i ručno, u bilo koje vreme pritiskom na samo jedno dugme.

Tehnologija radio-talasa, optimizovana za pilote
Pored preciznosti radio-talasa, ovi novi proizvodi nude profesionalne specifikacije koje su sinonim za Prospeks, optimizovani su za pilote koji, profesionalno ili iz zadovoljstva, lete širom sveta. Kalibar 8B92 ima funkcije svetskog sata i hronografa. Prikazuje 25 vremenskih zona, a rotacioni slajd na koroni omogućava lako izračunavanje i konverziju rastojanja, količine goriva, težine i brzine. Njihov spoljni dizajn je takođe napravljen uzimajući u obzir realne potrebe pilota. Ivice korone su napravljene tako da sat bude lak za nošenje. Gornje površine dugmići na stranama kućišta 3 časa i 9 časova se razlikuju, smanjujući na taj način rizik od pritiskanja pogrešnog dugmeta. Oni na strani 3 časa kontrolišu štopericu, dok su oni na strani 9 časova za funkcije radio-sinhronizacije i svetskog vremena. Kazaljke i indikatori su obloženi Lumibrite i Hardlex kristalima i imaju anti-reflektujuće premaze, sve da bi se obezbedila visoka čitljivost, jednim pogledom.
Sva tri modela će biti dostupna u prodaji u avgustu 2016. godine.  Maloprodajna cena za evropsko trzište biće od 640-730 €                                                  


    SSG003                                           SSG005                                                   

Prospeks: Izazivanje svake granice
Prospeks je međunarodno pokrenut pre samo dve godine i već je stekao globalnu reputaciju vodećeg svetskog sportskog sata kome se može verovati čak i u najizazovnijim okruženjima. Bez obzira na to da li se Vaša profesija ili sport odvija na zemlji, nebu ili u vodi, Prospeks ima sve što je potrebno.